Sayfa Görseli

Ürünler

Taze Peynir-Plus

X

Şartlar ve koşullar :
Paydaşlarımızın sitelerinden seçtiğiniz birine yönlendirileceksiniz. Lütfen bu sitenin kendi "şartlar ve koşulları"nı okuduğunuzdan emin olun. MURATBEY paydaşlarımızın sitelerinden sorumlu değildir.

Muratbey D Vitaminli Taze Peynir 400 gr
Muratbey D Vitaminli Burgu Peynir 200 gr

D vitamini ile zenginleştirilmiş, lezzetini yakından tanıdığınız Muratbey Plus peynirleri, günlük D vitamini ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı olur.

Muratbey D Vitaminli Burgu Peynir 200 gr

Muratbey D Vitaminli Burgu Peynir 200 gr
D vitamininin ana kaynağı güneş ışınlarıdır. Besinlerde ise çok az miktarda bulunur. Genel sağlık değerleri, kemik gelişimi ve kemik direnci üzerinde hayati öneme sahiptir. Obeziteden tip 1 diyabete, multipl sklerozdan belirli kanser türlerine kadar, bağışıklık sistemi ile bağlantılı olan tüm hastalıklardan korunmada yardımcıdır. İnsülin üretiminde uyarıcıdır. Kalp krizi riskini kontrol eder. Kemiklerin, dişlerin gelişimi ve korunmasında önemli rol oynar. Kalsiyumun kemiklere yerleşmesini sağlar.

Muratbey D Vitaminli Burgu Peynir 200 gr
Süt, yoğurt, peynir gibi süt ürünlerinin tüketilmesiyle kolayca vücuda alınabilen kalsiyumdan tam anlamıyla yararlanabilmek için, yeteri kadar D vitamini almak gerekir. Çünkü kalsiyum, ancak vücutta yeteri kadar D vitamini olduğunda kemiklere yerleşebilir. Bol miktarda alınan ve kemiğe yerleşemeyen kalsiyum ise böbrek taşı oluşumuna neden olabilir.
SATIN AL

Trans yağ, tatlandırıcı, gluten içermez.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

100 gramında 5 mcg D vitamini, 650 mg. Kalsiyum ve 16,5 g. protein içerir.
TC Sağlık Bakanlığı Türkiye Beslenme Rehberi ( TÜBER)'e göre bu ürünün 100 gramı 2 yaş üstündeki tüm bireylerin günlük D vitamini gereksiniminin % 33 'ünü karşılar .
TGK’ye göre 100 gramı günlük fosfor ihtiyacınızın %95’ini karşılar.
Besin değerleri 100 gr için
Günlük ihtiyacımın ne kadarını karşılar? 100 gr için RA* değerleri
Enerji (kJ/kcal)

843/204

-

%10

Yağ (g)

17,5

-

%25

Doymuş Yağ(g)

7,5

-

%38

Trans Yağ(g)

0

-

%0

Karbonhidrat (g)

<0,5

-

%0

Şeker (g)

<0,5

-

%0

Protein (g)

11

-

%22

Tuz (g)

0,9

-

%15

Vitamin D** (µg)

5

-

%100

Kalsiyum (mg)

486

-

%61

Fosfor (mg)

666

-

%95

* RA değerleri ortalama bir yetişkinin Referans Alım düzeyini belirtir ( 8400 kj/ 2000 kcal).
** TGK’ye göre günlük D vitamini ihtiyacınızın % 100 ‘ünü karşılar

Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve TSE COVID-19 Güvenli Üretim ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.


Plus Taze Peynir'lı Tarifler

» ÜÇ RENKLİ SÜRMELİ KURABİYE
» PEYNİR DOLGULU KAKAOLU KEK
» ÇITIR BÖREK
» 3 PEYNİRLİ PEMBE KREP
» LEZZET TOPLARI
» PEYNİRLİ PATATESLİ ÇÖREK
» PEYNİRPARE
» ISPANAKLI PEYNİRLİ KREP
» Gacal
» PEYNİR KÖFTESİ
» TARHANALI PEYNİR TOPLARI
» İKİ PEYNİRLİ TORTİLLA
» MİNİ SİMİT POĞAÇA
» ISPANAK SOSLU MURATBEY MİSTO
» RULO TOST
» KAVRULMUŞ SUSAMLI PEYNİR TOPLARI
» PEYNİRLİ, SARIMSAKLI EKMEK DOLMASI
» KARIŞIK PEYNİRLİ PAZLAMA
» GÖÇMEN ÇÖREĞİ
» ÇOK PEYNİRLİ OMLET
» PEYNİRLİ PRATİK POĞAÇA
» ÇOK PEYNİRLİ ISPANAKLI PİDE
» BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİREN, VİŞNELİ CHEESECAKE
» BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİREN, MEYVE SOSLU CHEESECAKE
» D VİTAMİNİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ, LİMONLU CHEESECAKE
» BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİREN KADAYIFLI CHEESECAKE
» D VİTAMİNLİ PİŞMEYEN CHEESECAKE
» D VİTAMİNLİ LİMONLU CHEESCAKE
» GLUTENFREİE KÄSE BÖREK

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız.

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve kendi salamura suyu içinde muhafaza edilmelidir.

Muratbey’li lezzetler

Yemek Tarifleri

Muratbey ürünleri ile hazırlayabileceğiniz tarifleri görüntüleyebilirsiniz.