Tarifler
Kaplaması için:
Kızartmak için:
10 DK
10 DK
10
Muratbey Plus Taze Beyaz Peyniri bir kaseye ufalayıp içine doğranmış taze naneyi ve limon rendesini ekleyip iyice yoğurun. Streçleyip 20 dakika dondurucuda bekletin. Hazır olan peynir karışımınızdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde yuvarlayın. Önce yumurtaya, sonra una, daha sonra tekrar yumurtaya, en son olarak da tarhanaya bulayıp kızdırdığınız yağda kızartın. Yağda çok fazla bekletmeyin. En fazla içinizden 5’e kadar sayın ve peynir toplarını çıkartın. Bir havlu kağıt üzerine alın. Servis tabağına alıp servis yapın.
*Bu leziz tarifi bizim için http://www.tumayinmutfagi.com/ web sitesindeki enfes lezzetlerle tanıdığımız Tümay Öztürk hazırladı. Kendisine teşekkürlerimizle…