Tarifler
Hamur için;
Üzerine;
İçine;
20 Dk
30 DK
6
Yoğurma kabına yağları, yumurtaları, tuz ve şekeri alalım. Karbonat ve kabartma tozunu ekleyip, üzerine sirkeyi ilave edip kabartalım. En son unu ilave edip hamuru yoğuralım. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur olmalı. Hamurdan yumurta büyüklüğünde parçalar koparıp, avucumuzda açalım ve içine bir tatlı kaşığı Muratbey Plus Taze peynir koyup kapatalım. Poğaçaları yağlı kâğıt serdiğimiz fırın tepsisine dizelim. Üzerlerine yumurta sarısı sürelim ve susam serpelim. Önceden ısıttığımız 170 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun…
*Bu leziz tarifi bizim için tap.bio/@papatyaprenses/ Web sitesindeki enfes lezzetlerle tanıdığımız Ayşe Gülden Küçük hazırladı. Kendisine teşekkürlerimizle…