Sayfa Görseli

Ürünler

Örgü Peyniri

X

Şartlar ve koşullar :
Paydaşlarımızın sitelerinden seçtiğiniz birine yönlendirileceksiniz. Lütfen bu sitenin kendi "şartlar ve koşulları"nı okuduğunuzdan emin olun. MURATBEY paydaşlarımızın sitelerinden sorumlu değildir.

Muratbey Örgü Peynir 200 gr

Geleneksel örgü peyniri lezzetinin hafif ve sağlıklısı Muratbey örgü peyniri, peynirde farklı yöresel tatlardan hoşlananlar için hazır. Tuzlu ve sert peynir seviyorsanız söğüş haliyle, esnek ve az tuzlu tercih ederseniz ılık suda bekleterek damat tadınıza göre şekillendirebilirsiniz.

SATIN AL

Trans yağ, tatlandırıcı, gluten içermez.

ENERJİ VE BESİN DEĞERLERİ

TGK’ye göre 100 gramı günlük protein ihtiyacınızın %53’ünü karşılar.
Besin değerleri 100 gr için
Günlük ihtiyacımın ne kadarını karşılar? 100 gr için RA* değerleri
Enerji (kj/kcal)

1363/328

-

%16

Yağ (g)

25

-

%36

Doymuş Yağ(g)

17

-

%85

Trans Yağ(g)

0

-

%0

Karbonhidrat (g)

0,8

-

%0

Şeker (g)

<0,5

-

%0

Protein (g)

24

-

%49

Tuz (g)

2,6

-

%43

Kalsiyum (mg)

883

-

%110

Fosfor (mg)

752

-

%107

* RA değerleri ortalama bir yetişkinin Referans Alım düzeyini belirtir ( 8400 kj/ 2000 kcal).

Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve TSE COVID-19 Güvenli Üretim ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.


Örgü Peynir'li Tarif

» DİLİMLİ TEPSİ POĞAÇASI
» MUFFİN KALIBINDA PEYNİRLİ MİNİ KİŞ
» PEYNİRLİ MANTARLI EKMEK SUFLESİ

SAKLAMA KOŞULLARI

2-4 derecede saklayınız.

Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.

Açtıktan sonra kısa sürede tüketiniz

Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.

Ambalajında saklayınız

Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve kendi salamura suyu içinde muhafaza edilmelidir.

Muratbey’li lezzetler

Yemek Tarifleri

Muratbey ürünleri ile hazırlayabileceğiniz tarifleri görüntüleyebilirsiniz.