Tarifler
15 DK
10 DK
6
Küçük bir tencereye domatesleri ve sarımsakları rendeleyin. Kesme şekeri ve sıvı yağı da ekleyip, karıştırıp domates sosunu 3-5 dakika kadar pişirin.
Patlıcanları ve kabakları yıkayıp, dilim dilim kesip kızgın yağda kızartın. Fazla yağını çekmesi için havlu kağıt üzerinde bekletin.
Muratbey Antep peynirlerini yağsız teflon tavada kızartın.
Servis tabağına bir dilim kabak üzerine bir dilim patlıcan ve patlıcanın üzerine de kızarmış Muratbey Antep peynirini koyun. Peynirin üzerine kabak ve patlıcan koyup en üste domates sosunu gezdirin.
Bütün malzemeler bitene dek aynı işlemi tamamlayın. Soğutmadan servis yapın.
Afiyet Olsun.
Bu güzel tarifi bizimle paylaşan; http://zeyneple.blogspot.com.tr @zeyneple_tarifler 'e çok teşekkür ederiz.