Ürünler
Peynir çeşitleri ile zenginleştirmek istediğiniz sofralar için tek bir paket içerisinde Anadolu'nun geleneksel tel, dil ve örgü peynirinin oluşturduğu bir lezzet şöleni. Anadolu’nun eşsiz doğasını ve peynir kültürünü, Muratbey’in sağlıklı ve güvenilir yöntemleri ile sofralarınıza getiriyor. Kalsiyum ve protein açısından zengin, geleneksel lezzetlerimiz tüm öğünlerinize keyif ve sağlık sunuyor.
Trans yağ, tatlandırıcı, gluten içermez.
Enerji
(kj/kcal)
1388/334 - %17 |
Yağ
(g)
25 - %36 |
Doymuş
Yağ(g)
17 - %85 |
Trans
Yağ(g)
0 - %0 |
Karbonhidrat
(g)
2,6 - %1 |
Şeker
(g)
<0,5 - %0 |
Protein
(g)
25 - %50 |
Tuz
(g)
0,9 - %15 |
Kalsiyum
(mg)
852 - %106 |
Fosfor
(mg)
674 - %96 |
Enerji
(kj/kcal)
1321/318 - %16 |
Yağ
(g)
25 - %36 |
Doymuş
Yağ(g)
17 - %85 |
Trans
Yağ(g)
0 - %0 |
Karbonhidrat
(g)
0,7 - %0 |
Şeker
(g)
<0,5 - %0 |
Protein
(g)
23 - %46 |
Tuz
(g)
3,4 - %57 |
Kalsiyum
(mg)
885 - %110 |
Fosfor
(mg)
651 - %93 |
Enerji
(kj/kcal)
1363/328 - %16 |
Yağ
(g)
25 - %36 |
Doymuş
Yağ(g)
17 - %85 |
Trans
Yağ(g)
0 - %0 |
Karbonhidrat
(g)
0,8 - %0 |
Şeker
(g)
<0,5 - %0 |
Protein
(g)
24 - %49 |
Tuz
(g)
2,6 - %43 |
Kalsiyum
(mg)
883 - %110 |
Fosfor
(mg)
752 - %107 |
* RA değerleri ortalama bir yetişkinin Referans Alım düzeyini belirtir ( 8400 kj/ 2000 kcal).
Ürünlerimiz TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve TSE COVID-19 Güvenli Üretim ile belgelendirilmiş tesislerimizde üretilmiştir.
Peynirler, oda sıcaklığında ya da derin dondurucuda değil +2°C- +4°C ısıya sahip buzdolaplarında muhafaza edilmelidir.
Ambalajı açılan tüm ürünler, mikroorganizmaların kolayca ürememesi için en kısa sürede tüketilmelidir.
Sofraya yenilecek kadar alındıktan sonra peynirin kalan kısmı yine ambalajında ve kendi salamura suyu içinde muhafaza edilmelidir.