Tarifler
Muratbey Burgu peynir
Sızma zeytinyağı
Sarımsak
Havuç
Kabak
Kırmızı ve yeşil biber
Tuz ve karabiber
Kıvırcık ya da marul yaprakları
pratik
Zeytinyağını tavaya dökünüz. Zeytinyağı belli bir sıcaklığa ulaştıktan sonra içine kıyılmış sarımsakları ekleyiniz. Pişme sırasına göre ince kıyılmış havuç, yeşil-kırmızı biber ve kabaklar eklenerek kavurun. Pişirme sonunda karabiber ve tuz ekleyiniz. Soğumaya bırakılan sebze harcı ılık hale gelince Muratbey Burgu peynir ekleyiniz. Sebzelerle hazırlanan sunum tabağına tüm hacı yerleştirilerek servis ediniz. Afiyet olsun.
Tarif için Şef Murat Dağlıoğlu’na teşekkür ederiz.