Tarifler
20 DK
5 DK
4
Kabakları iyice yıkayıp orta kalınlıkta doğruyoruz. Peynirleri kabakların içinde kalacak büyüklükte kareler halinde kesiyoruz. İki dilim kabak arasına bir dilim kare kesilmiş peynir ve biraz dereotu koyup sandviç gibi hazırlıyoruz. Bir kasede yumurtaları çırpıyoruz. Hazırladığımız kabakları önce una sonra yumurtaya en sonunda da çıtır pane harcına bulayarak kızgın yağda renk değiştirene kadar kızartıyoruz. Sarımsaklı yoğurt ve dereotu ile servis ediyoruz. Bu tarifte peynirin akmaması gerekir o yüzden ızgara peynir tercih edilmiştir.
*Bu leziz tarifi bizim için http://yemekbahane.blogspot.com/ web sitesindeki enfes lezzetlerle tanıdığımız Müge Karahan hazırladı. Kendisine teşekkürlerimizle…