Sayfa Görseli

Hikayemiz

HABERLER

26

Ağustos

2014

Muratbey, Tanınmış Markalar Liginde

Muratbey, marka bilinirliğini tescilledi. Sektörün yenilikçi markası Muratbey, Türk Patent Enstitüsü’nün değerlendirmeleri sonucunda Tanınmış Marka statüsüne layık görüldü.

Peynirde inovatif ürünleriyle dikkat çeken sektörün yenilikçi markası Muratbey, Türk Patent Enstitüsü tarafından “Tanınmış Marka” olarak kabul edildi.

Peyniri günün her saati yenilebilen sağlıklı bir atıştırmalığa çeviren ve 250’nin üzerinde peynir çeşidi ile her kesime hitap eden Muratbey, Türk Patent Enstitüsü’nün “Tanınmış Marka” kriterlerine göre değerlendirilerek “Tanınmış Marka” statüsüne layık görüldü. Ürünlerinde, hizmet anlayışında kalite standardını sağlayan, orijinal marka özelliği taşıyan ve tüketici tarafından bilinir olduğu kanıtlanan markalara verilen “Tanınmış Marka” tesciline alınan Muratbey, böylelikle marka bilinirliğinin yüksek olduğunu da kanıtladı.

Her damak tadına uygun doğal, katkısız, sağlıklı peynirler üreten Muratbey Gıda, kaliteyi ön planda tutan kalitenin tüm gereklerini yerine getiren ve sürekli kendini yenileyen bir marka. Modern teknolojiyi kullanarak halkın lezzet beklentisine cevap veren Muratbey gücünü sürekli kendini yenilemekten alıyor. İnovatif çalışmalarını sürdürerek yeni ürünlerini tüm dünya tüketicilerinin beğenisine sunan Muratbey, Türk Patent Enstitüsü tarafından “Tanınmış Marka” statüsüne kabul edilmenin gururunu yaşıyor.