Sayfa Görseli

Hikayemiz

HABERLER

19

Mayıs

2017

Muratbey, müşteri deneyimini en iyi yöneten marka seçildi

Yenilikçi ve lezzetli ürünleriyle peyniri günün her saati tüketilebilen sağlıklı atıştırmalığa çeviren Muratbey, son yıllarda halkın oylarıyla aldığı ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Muratbey, “Müşteri deneyimini en iyi yöneten markalar”ın ödüllendirildiği A.L.F.A. Awards’ta, süt ve süt ürünleri kategorisinde birincilik ödülü aldı.

Tecrübesiyle peynirin Türkiye’de gelişimine yön veren Muratbey, 2015 yılında bu yana en iyi müşteri deneyimini yaşatan markaların ödüllendirildiği A.L.F.A. (Actionable, Leader, Fast, Ambitious) Awards’ta Muratbey, süt ve süt ürünleri kategorisinde müşteri deneyimini en iyi yöneten marka olarak ödül aldı.

“Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Markalar”ın yarıştığı, Marketing Türkiye ve Xsights Araştırma ve Danışmanlık şirketinin işbirliği ile verilen A.L.F.A. Awards’ta kazananlar 17 Mayıs Çarşamba günü, Deneyim Tasarımı & Yönetimi Zirvesi’nin hemen ardından Kemer Country Club’da gerçekleştirilen görkemli bir törenle ödüllerine kavuştu. Ödülü, Muratbey adına İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Gülnur Uluğ Elbistanlıoğlu ve Müşteri İlişkileri Müdürü Cemre Erçetin aldı.

Muratbey olarak müşteri memnuniyetine çok önem verdiklerini belirten, İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Gülnur Uluğ Elbistanlıoğlu, “Biz iletişimimizde peynire zekâ kattık diyoruz, ama tabi bu zekâyı aşkla tutkuyla katıyoruz. Ürünlerimizi markamızı aşkla tutkuyla sahiplenen, savunan ve öneren bir müşteri kitlemiz var. Bu ödülde onun belgesi oldu. Bizi bu ödüle layık gören halkımıza teşekkür ediyoruz ” diye konuştu.

Burgu, Naturena, Sürmeli, Topi gibi ürünleri ile peyniri sağlıklı ve lezzetli bir atıştırmalık haline getiren Muratbey, daha önce de taze kaşar kategorisinde “QUDAL - Kalitede 1 Numara” madalyasına ve İSO İnovasyon Ödülü’ne layık görülmüştü. 2014 yılında Turquality Marka Destek Programına kabul edilen sayılı gıda firmalarından biri olan Muratbey, çevreye saygılı üretimi ile seçilmiş çiftliklerden alınan sağlıklı sütlerle lezzetli peynirler üretiyor.