Tarifler
Beşamel Sos için:
30 DK
15-20 DK
4
Karnabaharı iyice yıkadıktan sonra, küçük parçalara bölüp buharda veya suda haşlayın. Tavada Muratbey tereyağını eritip unu ilave ederek kavurun. Üstüne sütü ilave ederek karıştırın. Tuz, karabiber ve muskat ekleyerek ocaktan alın. Borcamın tabanına bir fırça yardımı ile Muratbey tereyağı sürün karnabaharları yerleştirin. Üstüne eşit şekilde beşamel sosu dökün, rendelenmiş Muratbey Plus taze kaşar peyniri serpin 175 derece 15-20 dakika üstü kızarınca çıkarın. Maydanoz ile süsleyerek sıcak servis edin
*Bu leziz tarifi bizim için http://www.marindentarifler.com/ web sitesindeki enfes lezzetlerle tanıdığımız Leyla Kılıç hazırladı. Kendisine teşekkürlerimizle…