Tarifler
20 DK
20 DK
2
Kuşbaşı doğranmış tavuk etleri bir tavada Muratbey tereyağı ile birlikte sotelenir. Izgara peynirler yağsız tavada kızartılarak küp küp doğranır. Kıvırcık salata yıkanıp doğranarak servis kasesine alınır. Üzerine kızarmış tavuk etleri, haşlanmış pancar küpleri, rendelenmiş havuç ve ızgara peynir yerleştirilir. Ekmek parçaları tereyağında kızartılıp baharatlar ile harmanlanarak ilave edilir. Son olarak üzerine Muratbey kaşar peyniri ince olarak rendelenir. Salata sosu için mayonez, hardal ve zeytinyağı karıştırılarak hazırlanır ve salata ile birlikte servis edilir.
*Bu leziz tarifi bizim için https://limonlukek.blogspot.com/ web sitesindeki enfes lezzetlerle tanıdığımız Neval Coşkun hazırladı. Kendisine teşekkürlerimizle…