Sayfa Görseli

Tarifler

MAC AND CHEESE

MAC AND CHEESE

İçindekiler

  • 1 su bardağı Muratbey Rende Mozarella Peyniri
  • 500 ml süt
  • 200 ml (1paket) krema
  •  1/2 paket dirsek makarna ya da istediğiniz herhangi bir makarna
  •  Tuz
  • Üzeri İçin;

  • Muratbey Naturena Herban
  • Ekmek kırıntısı (Panko) veya galeta unu
HAZIRLIK

15 DK

PİŞİRME

40 DK

PORSİYON

2

YAPILIŞI

Tencereye makarna, süt, krema, tuz ve Muratbey Rende Mozarella peynirini ekleyelim. Ocağa alalım ve makarnalar sütü tamamen çekip büyüyünceye kadar sıkça karıştırarak 20-30 dakika pişirelim. Makarnalar pişince bir fırın kabına alalım, üzerine ekmek kırıntılarını serpelim ve en üste Muratbey Naturena Herban peynirinden koyalım. Peynir eriyip ekmek kırıntıları da kızarıncaya kadar fırına verelim. 180° C ‘de 8-10 dakika yeterli olacaktır. Afiyet olsun.

* Bu leziz tarifi bizim için zeromelsfoodstories sayfasından tanıdığımız Zehra Yılmaz hazırladı. Kendisine teşekkürlerimizle...