Sayfa Görseli

Tarifler

ÇİN USULÜ SEBZE KIZARTMASI TARİFİ

ÇİN USULÜ SEBZE KIZARTMASI TARİFİ

İçindekiler

  • Muratbey Burgu
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet kırmızı kapya biber
  • 1 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı nişasta
  • Sıvıyağ
HAZIRLIK

10 DK

PİŞİRME

10 DK

PORSİYON

1

YAPILIŞI

Öncelikle yeşil biberimizi, kapya biberimizi ve havucumuzu ince çubuklar halinde doğrayalım. Ardından Muratbey Burgu Peynirimizden 7 dal alıp üç parçaya bölelim. Tavada kızgınlaşan yağın üzerine öncelikle sebzelerimizi atıp kızartalım. Sonra üzerine bir yemek kaşığı nişasta ekleyelim ve dilimlediğimiz Burgu peynirini de tavaya alıp kızartmaya devam edelim. Bir kaç dakika karıştırdıktan sonra servis tabağına alalım. Afiyet olsun.

*ChangCheng restorana (https://www.instagram.com/changcheng_tr/ ) destekleri için teşekkür ederiz.