Sayfa Görseli

 الوصفات

خبز محشو بالجبنة والثوم

خبز محشو بالجبنة والثوم

المحتويات

  • 150 gr muradabi kaşkawan peyniri plus
  • 50 gr peynir Muratba Tchezsowic Plus
  • 1 Muradabi peyniri Anadolu karışımı
  • 1 tatlı kaşığı tereyağlı mradabi
  • 1 yuvarlak ekmek
  • 1 yumurta
  • 1 tatlı kaşığı hardal
  • 1 diş sarımsak
  • 6 tutam maydanoz
  • tuz
  • Siyah baharat
فترة التحضير

دقيقة 10

فترة الطهي

دقيقة 15

الوجبة الواحدة

6

طريقة الاعداد

Ekmeğin üstünü bir kapak gibi kesip içini kesiyoruz. Altına küçük bir parça mradabi yağı ekleyin Ayrı bir kapta taze kaşar ve Anadolu peynirini serpin. Muradbiches Soft Plus peynirini ekleyin ve iyice karıştırın. Daha sonra yumurtaları, ezilmiş sarımsağı, hardalı ve bir tutam tuzu ekleyip karıştırın. Ekmeği bütün peynir karışımıyla doldurun. Ekmek kapağını koyun ve ekmeğin üzerini kapatın, ardından kapağa biraz tereyağı koyun. Yağlı kağıdı bir fırın tepsisine koyun ve önceden ısıtılmış 180 ° C'de 15 dakika fırında pişirin. Sıcak servis yapın .

* Bu lezzetli tarif, Hilal Dokuyoku tarafından bizim için https://www.sagliklimutfak.net/ hazırlanmıştır . Kendisine teşekkür ediyoruz ...