Sayfa Görseli

Hikayemiz

HABERLER

1

Haziran

2018

Muratbey, Tüketiciler Tarafından Türkiye’nin Bir Numaralı Taze Kaşar Peyniri Seçildi

Muratbey Kaşar Peyniri, ICERTIAS'ın 100 kategoride gerçekleştirdiği kalite araştırmasında Türkiye'nin 1 numaralı taze kaşar peyniri seçildi. Tüketicilerin onayladığı lezzet olan ve aynı kategoride ikinci kez birinciliğe layık görülen Muratbey’in kazandığı Qudal Madalyası, dünyanın en saygın ve prestijli ödülleri arasında kabul ediliyor.

Dünya çapında hem yerel hem de ulusal araştırmalar yapan İsviçre merkezli ICERTIAS'ın Ocak-Şubat aylarında gerçekleştirdiği kalite ve pazar araştırması sonucunda, taze kaşar peyniri kategorisinde yüzde 75 oranıyla Muratbey Kaşar Peyniri birinci oldu. Tüketicilerin seçtiği ve kaliteli bulduğu markalara sunulan “Qudal-Kalitede 1 Numara Madalyası”na layık görülen Muratbey, aynı ödülü iki kez üst üste alarak ürün kalitesini bir kez daha kanıtladı.

Katılımcıların yüzde 75’i Muratbey dedi
ICERTIAS’ın en yüksek kaliteyi araştırdığı çalışmada, Türk vatandaşlarına kendi tecrübe ve görüşlerinize göre, “Türk pazarında en kaliteli ürünü sunan kaşar peyniri üreticisinin adı nedir?” sorusu yöneltildi. Katılımcıların yüzde 75’i ‘‘Muratbey’’ yanıtını verdi.

Qudal madalyası ile uluslararası alanda kalitelerinin bir kez daha tescillendiğini vurgulayan Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, “Peynirlerimizi geleneksel lezzetlerimizi koruyarak inovasyonla birleştiriyoruz. Odak noktamız olan kaliteden ödün vermeden lezzetli peynirler üretiyoruz. Yenilikçi yaklaşımımızla peynir lezzetlerini çeşitlendirerek daha çok insana peyniri sevdiriyoruz. Tüm bu çalışmalarımızın karşılığını almak bizleri mutlu ediyor” dedi. Necmi Erol “Dünya pazarına sunduğumuz yenilikçi ürünlerimizle bir peynir kültürü oluşturduk ve çalışmalarımızı global bir başarıya dönüştürmekten gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.